Litujeme, ale momentálně nejde produkt koupit v našem e-shopu.

Kontaktujte prosím naši technickou podporu na objednavky@landsmann.cz.

Alfain S777ac - Kukla svářečská samostmívací modrá

Alfain S777ac - Kukla svářečská samostmívací modrá
 

Obrázky mají pouze informativní charakter.
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění.
Běžná cena znamená doporučená prodejní cena.

    Podrobnosti

    Samostmívací svařovací kukla S777a je určena jako ochranná pomůcka pro rozbrušování, obloukové svařování nebo dělení kovů - je vhodná pro všechny svařovací obloukové procesy MIG/MAG, MMA, SMAW, plasmový oblouk a uhlíkový oblouk.
    Se samostmívací svářecí kuklou se mohou svářeči pohybovat daleko rychleji, protože neustále vidí, umisťují elektrody přesněji a tudíž pracují efektivněji.
    Naše samostmívací kukla (model S777a a S777ac) je navržena pro ochranu obličeje před jiskrami, rozstřikem taveniny a nebezpečným zářením za běžných podmínek při svařování.
    Samostmívací clona automaticky ztmavne při zapálení oblouku během pouhé 1/30 000 sekundy a po skončení svařování opět zesvětlá. Svařeč tedy nemusí kuklu zvedat a znovu sklápět, během práce pořád vidí.
    Po ukončení svařování se clona automaticky vrací do světlého stavu v závislosti na vámi nastavené rychlosti (na kazetě uvnitř kukly je přepínač: poloha "short" se čas zesvětlení pohybuje mezi 0,25s a 0,35s; poloha "middle" je to 0,35s až 0,5s; poloha "long" je to 0,5s až 0,8s) Kukla umožňuje nastavení režimu použití pro "svařování - Welding" a "rozbrušování - Grinding" Přepínač na kazetě uvnitř kukly. Jako zdroj energie používá kukla vysokovýkonné solární články a jako zálohu má vestavěné dvě 3V lithiové baterie.
    Kombinací se solárními články se životnost baterií prodlužuje na více než šest let při běžném používání. Po této době musí být kazeta vyměněna. Tmavost clony lze nastavit otočným knoflíkem v rozmezí DIN9 až DIN13 Výrobek je v souladu se všemi souvisejícími bezpečnostními normami DIN, ISO,EN a normou ANSI Z87.1-2003. Výkonná UV/IR clona chrání obličej i oči uživatele proti nebezpečnému ultrafialovému a infračervenému záření ze svařování i ve světlém stavu. Ochrana proti UV a IR záření odpovídá za všech podmínek DIN 16, což výrazně přispívá k pracovnímu komfortu uživatele.
    Tento model kukly je vybaven hlavovým křížem se speciálním překlápěcím mechanismem. Když svářeč zvedne kuklu z obličeje, mechanismus sníží těžiště kukly blíže k hlavě svářeče.
    Toto provedení do značné míry snižuje únavu svalů krku a dopřává svářeči větší pohodlí.

    Volba stupně ztmavení
    Stupeň ztmavení můžete nastavit manuálně v rozmezí 9 - 13. Správný stupeň ztmavení pro zamýšlené použití naleznete v tabulce Shade Guide Table 1. Otáčejte knoflíkem, dokud jeho šipka neukazuje na zvolenou hodnotu.

    Produkt manažer:

    6 - TECHNICKÁ PODPORA,  495 535 768,  info@landsmann.cz

    Zaslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Související produkty

     

    -10%

    fólie ochranná k samostmívací svářecí kukle rozměr 114x89mm kulaté rohy - venkovní

    Ochranná folie pro samostmívací kukly AlfaIn řady S777a Folie ochranná venkovní Rozměr: 114x89 mm Zakulacené, kulaté rohy

    23.18 Kč

    s DPH

    21.27 Kč

    -10%

    19.16 Kč 

    bez DPH